Sociální sítě
Nahoru

Přírodní lifting s vanilkou a medem

Facelifting oleogel Vanilka-med od české značky aromaterapeutické kosmetiky Original ATOK dodá vaší tváři extra porci vitality. Zvláště na zralou, ochablou a unavenou pleť působí jako životabudič. Dodá jí svěžest, viditelně ji vypne, vyhladí a zpevní.

Svou práci zvládne bez jediné kapky chemie. Je doslova nabitý přírodními ingrediencemi osvědčenými v boji proti vráskám a ochabování pleti. Obsahuje zpevňující a vyhlazující extrakty z medu, přesličky, kaštanu, chmele, pískavice řeckého sena, kadidla, listů vinné révy a éterické oleje vanilky, cistu, slaměnky, mimózy, myrhy a myrty, které mu dávají sladce hřejivou vůni. Špičkové oleje, například arganový, amarantový, makadamový a meruňkový, zajišťují bohatou výživu, pružnost, vláčnost a sametovou hebkost pokožky.

Facelifting oleogel Vanilka-med, Original ATOK, 30 ml/607 Kč, originalatok.cz

Oproti klasickému pleťovému oleji má oleogel příjemně lehkou gelovou texturu vytvořenou přídavkem vosku candelila z mexické rostliny pryšec voskodárný. Ten zajišťuje i lepší vstřebatelnost přípravku, oživení a jemný lesk pokožky bezprostředně po aplikaci.

Použití oleogelu je jednoduché. Pár kapek naneste ráno i večer na očištěnou a navlhčenou pleť a vzniklou emulzi jemně vetřete do pokožky.

Více z rubriky Průvodce českou kosmetikou