Sociální sítě
Nahoru

První concept store Karl Lagerfeld v Evropě

První concept store na světě, který jako první přišel s novým způsobem, jak prodávat luxusní produkty a služby, pařížský butik Colettte bude mít od února velikou konkurenci. Speciální butik, kde se budou prodávat i módy kvalitní designové doplňky, knihy, hudbu nebo kosmetika, otevře i designérská ikona Karl Lagerfeld. A i když butik na 194 na Boulevard St-Germain ještě není oficiálně otevřený, už z první ochutnávky, kterou designér představil na pařížském týdnu módy, je jasné, že půjde o opravdu unikátní místo s jedinečnou nabídkou.

Ve dvou patrech na více než 200 m² prodejní plochy, najdou všichni milovníci designu a luxusních věcí jak kabelky, tašky, boty, brýle nebo hodinky s podpisem tohoto návrháře, ale také módu pro ženy i pro muže z linií ready-to-wear linky KARL, Karl Lagerfeld PARIS a LAGERFELD. Mimo to zde ale budou k zakoupení i speciální věci, které vznikly díky návrhářovi spolupráce s jinými značkami, jako například zapalovače a pera, která vznikla ve spolupráci se značkou S.T. Dupot nebo i dietní linii Coca Colly.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.