Sociální sítě
Nahoru

Cestujte s kufrem Lamborghini za 234 000 Kč

To, že nás čeká cestovní sezóna, která určitě neskončí prvním podzimním listem, je nad slunce jasné. Ale že můžete cestovat se stylovým zavazadlem, které se hodí  nejen do kufru vašeho vozu značky Lamborghini, to jste možná ještě nevěděli. Vaše sexy Lamborghini model Aventador má nyní nový doplněk. Italská automobilka se opět spojila se společností TecknoMonster, která vyrábí ručně cestovní zavazadla a vytvořila nový super kufr této značky do super auta stejné značky. Tzv. skořápka je tvořena karbonovými vlákny Lamborghini Squadra Corse Sinossi, vše samozřejmě ručně vyrobeno v Itálii s využitím procesů, které kombinují kosmické technologie s důrazem na kvalitu zpracování tradiční italské značky.

Lamborghini-carbon-fiber-bag-2

Luxusní cestovní kufřík je tedy vyroben z matného karbonu, který je zpracován stejnou technikou jako při výrobě vozů Lamborghini a je navíc opatřen pravou ručně šitou kůží z Automobili Lamborghini s šestihranným vzorem v zelené barvě ve stylu Squadra Corse. Nechybí také tichý mechanický systém koleček vyříznutým z pevných hliníkových bloků v CNC procesu a také  teleskopická rukojeť z karbonových vláken. Lamborghini kufr má rozměry 62 x 41 x 21,5 cm a objem 38 litrů. Cena je stanovena na 234 000 Kč za kus, a každý z těchto úžasných kousků je připraven pro klienta za asi dva týdny po objednání na webových stránkách výrobce. Jestli ještě stále váháte, zda si pořídíte tohoto černého draka z dílny legendy, tak myslete na to, zda-li bude ještě někdy příležitost jezdit po letištní hale se sporťákem značky Lamborghini, aniž by vás ostraha nevykázala z letiště. Jsou věci, které se nedají ničím nahradit. A tento kufr patří určitě mezi ně.

9010704cfb000000xx_01

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.