Sociální sítě
Nahoru

Vychytané trio na akné

Česká značka aromaterapeutické kosmetiky Original ATOK představuje vánočně laděnou sadu na ošetření akné. Trio vysoce účinných přírodních produktů potěší nejen náctileté, ale i dospělé, kteří se s tímto problémem potýkají.

Pleťová voda ideálně naplňuje každodenní potřeby aknózní a mastné pleti. Je plná ingrediencí se silně antimikrobiálními, protizánětlivými a regeneračními účinky. Za zmínku stojí zejména extrakt šruchy zelné nebo éterické oleje hřebíčku a pelargonie. Pokožku zanechává perfektně čistou, svěží a hydratovanou. Efektivně a bez nežádoucího vysušování ji čistí a zklidňuje, přitom redukuje projevy akné, tvorbu mazu a viditelně stahuje rozšířené póry.

Dárková sada Akné: pleťová voda (200 ml), krém (50 ml), SOS roll-on (10 ml), ATOK, 619 Kč, originalatok.cz

Krém je lehký, jemný, snadno vstřebatelný a především nekomedonní, což znamená, že neucpává póry. Při pravidelném používání výrazně zlepšuje stav akné – redukuje tvorbu pupínků, mírní podráždění a začervenání, reguluje tvorbu mazu a stahuje póry. Zároveň pleť hydratuje, zjemňuje a projasňuje. Základ krému tvoří lehké pečující oleje z vinných hroznů a jojoby, hlavními účinnými složkami jsou niacinamid, aloe vera, ceramidy, kyselina hyaluronová a silně antibakteriální a protizánětlivé éterické oleje hřebíčku a pelargonie. Krém má příjemnou čistě bylinnou vůni.

SOS roll-on nabízí rychlou první pomoc při vzniku nových pupínků. Podrážděnou pokožku utiší a urychlí její zhojení. Speciální směs alkoholu a éterických olejů levandule, tea tree a hřebíčku se postará o vysušení pupínků, zmírní zarudnutí a vydezinfikuje zanícená místa, čímž zabrání šíření dalších zánětů. Aplikace je možná i několikrát denně.

Všechny tři produkty lze zakoupit i jednotlivě a v období mimo Vánoc s běžnými etiketami Original ATOK.

Více z rubriky Průvodce českou kosmetikou

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.