Sociální sítě
Nahoru

Prokoupejte se do vánoční pohody

Original ATOK, česká značka s více než čtvrt století dlouhou tradicí výroby aromaterapeutické kosmetiky, představuje každý rok limitovanou vánoční edici, jejíž hvězdou je dlouhodobě oblíbený koupelový olej.

Když za okny úřaduje zima a dny jsou plné předvánočního stresu, není nic příjemnějšího, než se po uši ponořit do horké vany a nechat na sebe působit vánočně vyladěnou skořivoco-citrusovou směs éterických olejů. Přináší hned dvojí požitek – pokožkou budete přijímat účinné látky z přírodních silic a nosem vdechovat jejich opojné aroma.

Koupelový olej vánoční, Original ATOK, 200 ml/333 Kč, originalatok.cz

Dvacet třicet minut relaxační lázně s okouzlující vůní pomeranče, skořice, borovice, amyrisu, pačuli a citronu udělá s vaší psychikou divy. Zvlášť když přidáte krásnou hudbu, pár romantických svíček a třeba i sklenku červeného. Svět se zase naplní radostí a pohodou.

Koupelový olej nejen krásně voní, ale také podporuje imunitu a ulevuje dýchacím cestám při nachlazení. Obsažené rostlinné oleje například z mandlí a jojoby pečují o pleť, zjemňují ji, zvláčňují a po koupeli zanechávají sametově hebkou.

Více z rubriky Průvodce českou kosmetikou

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.