Sociální sítě
Nahoru

Magnet na nečistoty v pokožce

Česká značka aromaterapeutické kosmetiky Original ATOK se pyšní nabídkou špičkových odličovacích produktů na přírodní bázi. Dvoufázová micelární voda s heřmánkem a konopím patří mezi nejžádanější. Plet čistí jemně, rychle a důkladně.

Po promíchání obou fází se obsažené rostlinné micely mění doslova v magnet. Vytahují a navazují na sebe nečistoty z povrchu pokožky i usazené hluboko v pórech. Poradí si s mazem, prachem i líčidly, včetně hutných make-upů a voděodolných řasenek.

Unikátní přírodní receptura micelární vody zajišťuje šetrné ošetření pleti. Obsahuje jemné rostlinné saponiny z mydlice lékařské, escin z kaštanu, éterické oleje z konopí a heřmánku, certifikovanou složku oliglycan s mědí, zinkem, houbami shiitake a tremella, beta-glukan, koloidní stříbro, kyselinu hyaluronovou, bylinné extrakty a další cenné složky. Má příjemnou bylinnou vůni a je vhodná pro všechny typy pleti, včetně citlivé.

Micelární voda Heřmánek – konopí, Original ATOK, 200 ml/449 Kč, originalatok.cz

Důmyslný komplex přírodních látek zajišťuje nejen hloubkové čištění, ale také zklidňuje, hydratuje, zásobí pleť minerály, reguluje nadměrnou tvorbu mazu a stahuje póry. Po použití micelární vody je pokožka zářivě čistá, svěží a vláčná, bez pocitu pnutí.

Před každým použitím protřepejte obsah lahvičky, aby došlo ke spojení obou fází. Na kosmetický tamponek aplikujte malé množství přípravku a jemnými krouživými pohyby vyčistěte obličej a okolí očí. Pro maximální účinek pleť ještě dočistěte pleťovou vodu nebo tonikem.

Více z rubriky Průvodce českou kosmetikou

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.