Sociální sítě
Nahoru

Kolik si účtuje Kylie Jenner za jednu fotku na Instagramu?

Každým rokem je sestavován žebříček Instagram Rich List, který mapuje nejúspěšnější celebrity na Instagramu dle jejich příjmů z této sociální sítě a již druhý rok v řadě mu vévodí mladičká Kylie Jenner.

Ne nadarmo se Kylie Jenner začalo přezdívat nejmladší dolarová miliardářka v historii. K příjmům jednadvacetileté hvězdy reality show a zakladatelky společnosti Kylie Cosmetics ve velké míře přispívá také Instagram, kde si za jednu sponzorovanou fotku účtuje více než mnozí lidé vydělají za celý život.

Kylie Jenner za sebou nechala dokonce velká jména jako Cristiano Ronaldo, Beyoncé či svou sestru Kim Kardashian. Za jednu fotografii si účtuje téměř 1,27 milionu dolarů, což je v přepočtu zhruba 28 milionů korun.

Instagramový profil mladé modelky sleduje zhruba 142 milionů fanoušků a oproti loňskému roku jejich počet narostl o více než 10 milionů. V porovnání s minulým rokem vzrostla také cena za sponzorovanou fotografii, a to o celých 27 %.

Kromě obrovských zisků, které ji generuje sociální síť Instagram, si však Kylie Jenner na velké peníze přijde také díky vlastní kosmetické značce Kylie Cosmetics, která má nyní hodnotu 900 milionů dolarů a jejíž prodeje každoročně rostou.

Do top pětky nejvíce vydělávajících hvězd Instagramu patří třeba také Ariana Grande (cca 996 tisíc dolarů za fotku), Cristiano Ronaldo (975 tisíc dolarů za fotku), Kim Kardashian (910 tisíc dolarů za fotku) či Selena Gomez (886 tisíc dolarů za fotku).

Více z rubriky Osobnosti

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.