Sociální sítě
Nahoru

Kooperace TAG Heuer a Porsche i v Čechách

Mezinárodní spojenectví značek Porsche a TAG Heuer dostává český rozměr. Společnost Porsche Inter Auto CZ, výhradní dovozce vozů Porsche do ČR a firma Racio, zastupující luxusní švýcarskou hodinářskou značku TAG Heuer, startují novou spolupráci.

Porsche a TAG Heuer. Německý výrobce luxusních sportovních vozů a švýcarská hodinářská manufaktura. Dvě špičky ve svých oborech od letošního února spojily síly a ohlásily globální partnerství. Netrvalo dlouho a spojenectví Porsche s TAG Heuer se promítlo i do českého prostředí.

Není žádnou novinkou, že Porsche a TAG Heuer patří k sobě. Mezi těmito značkami existuje silné přátelství už desítky let. Je dané řadou společných rysů. Automobily Porsche, stejně jako hodinky TAG Heuer, jsou nezaměnitelným dědictvím. Spojují je vzrušující sportovní události, jejich vlastnictví připomíná životní milníky. Ale především – Porsche i TAG Heuer plní lidem sny,“ říká Jan Sedláček, výkonný ředitel značky Porsche pro Českou republiku.

Letošním rokem začala oficiální spolupráce obou značek v globálním měřítku. A protože nám takové souznění dává smysl, rozhodli jsme se pro spojení i v měřítku České republiky,“ upřesňuje Jan Sedláček české partnerství Porsche Inter Auto CZ s firmou Racio, Export-Import-Consulting.

TAG Heuer a Porsche mají řadu společných věcí, od jejich bohaté historie a příběhů o inovacích až po špičkové technologie, silné a nezávislé myšlení a talent pro vynikající design. A po více než půl století se jejich příběhy protínaly.

Je zvláštní, že se historické cesty Porsche a TAG Heuer spojily až po tolika letech. Náhodných setkání jsme v minulosti zažili hned několik, ale skutečné spojenectví začíná až nyní. Jsem velmi rád, že mohu být součástí této události a na českém trhu začít stavět základy spolupráce,“ komentuje Petr Matějek, obchodní ředitel Racio nové partnerství a jedním dechem dodává: „Ke každé motorizované Carreře patří tikající Carrera a naopak.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.