Gastro | 8.8.2021 | Jan Lidmaňský

Nedělní brunch Bubble & Chill na Malé Straně

Hotel Augustine, a Luxury Collection Hotel, Prague navázal v dlouhých letních dnech na svůj osvědčený koncept stylových nedělních brunchů Bubble & Chill. Součástí brunche v klidné oáze klášterní zahrady je bezedná sklenička šampaňského Perrier-Jouët Grand Brut, případně prosecca, a samozřejmě selekce delikates pro pomalé vychutnávání konce víkendu.
Pestré bufée nabízí třeba ústřice Fine De Claire v nevšedních variacích, sushi, carpaccio z chobotnice nebo velmi populární jelení svíčkovou Wellington, kuřecí mini-řízečky, oblíbené vejce Benedikt či hovězí Stroganoff.

Samozřejmě nechybí ani sweet bar, jehož součástí je i stanice s přípravou čerstvých křupavých vaflí nebo lívanců, jež dotváří na talíři čerstvé lesní plody.
Jak již bylo řečeno, variantou k champagne brunchi, který vyjde na 2 490 Kč za osobu, je prosecco superiore alternativa, která je o tisíc korun levnější. V případě nepříznivého počasí se navíc scéna přesouvá do prostor baru či zastřešené části venkovní restaurace – takže využití celých čtyř hodin (brunch je podáván od 12:00 do 16:00) nic nebrání.
Připraveni jsou zde samozřejmě i na rodiny s dětmi. Do šesti let mají konzumaci zdarma, do dvanácti let pak za polovinu.

Související články
Nenechte si ujít další zajímavé články
Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz