Sociální sítě
Nahoru

Nedělní brunch Bubble & Chill na Malé Straně

Hotel Augustine, a Luxury Collection Hotel, Prague navázal v dlouhých letních dnech na svůj osvědčený koncept stylových nedělních brunchů Bubble & Chill. Součástí brunche v klidné oáze klášterní zahrady je bezedná sklenička šampaňského Perrier-Jouët Grand Brut, případně prosecca, a samozřejmě selekce delikates pro pomalé vychutnávání konce víkendu.

Pestré bufée nabízí třeba ústřice Fine De Claire v nevšedních variacích, sushi, carpaccio z chobotnice nebo velmi populární jelení svíčkovou Wellington, kuřecí mini-řízečky, oblíbené vejce Benedikt či hovězí Stroganoff.

Samozřejmě nechybí ani sweet bar, jehož součástí je i stanice s přípravou čerstvých křupavých vaflí nebo lívanců, jež dotváří na talíři čerstvé lesní plody.

Jak již bylo řečeno, variantou k champagne brunchi, který vyjde na 2 490 Kč za osobu, je prosecco superiore alternativa, která je o tisíc korun levnější. V případě nepříznivého počasí se navíc scéna přesouvá do prostor baru či zastřešené části venkovní restaurace – takže využití celých čtyř hodin (brunch je podáván od 12:00 do 16:00) nic nebrání.

Připraveni jsou zde samozřejmě i na rodiny s dětmi. Do šesti let mají konzumaci zdarma, do dvanácti let pak za polovinu.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.