Sociální sítě
Nahoru

Laboratoře La Prairie s novou generací svého kaviáru

Inspirováni charakteristickou cestou světla švýcarskou krajinou, vědci z laboratoří La Prairie zachytili jeho výjimečnou rozjasňující sílu a přenesli ji do séra White Caviar Pearl Infusion. Ve své snaze o maximální rozjasnění pleti, ještě více do hloubky, prozkoumali charakteristiku světla, která je základem kolekce La Prairie White Caviar.

La Prairie představuje mimořádné rozjasnění s White Caviar Pearl Infusion. Toto inovované vysoce efektivní sérum, které je obohaceno o zapouzdřenou Lumidózu, patentovanou rozjasňující molekulu La Prairie a obohaceno o složky švýcarského zlatého kaviáru, řeší schopnost pleti odrážet světlo a zlepšuje její pevnost.

V inovovaném složení White Caviar Pearl Infusion představuje La Prairie poprvé svou nejnovější kaviárovou složku. Švýcarské zlaté kaviárové minerály, extrahované z úlomků kaviáru, obsahují minerály, které působí jako aktivátory antioxidačních enzymů v pleti.

Jas naší pleti závisí na množství a kvalitě světla, které je z ní vyzařováno. Toto světlo je formováno třemi dimenzemi: pigmenty, strukturou a hustotou pleti.

Na základě výzkumu těchto parametrů ovlivňujících jas pleti uplatňuje La Prairie trojí přístup, který se zaměřuje na redukci barevných změn a zvýšení kvality reflexních prvků pleti, a to jak na jejím povrchu, tak v hloubce.

Inovované White Caviar Pearl Infusion se zaměřuje na snížení výskytu čtyř hlavních poruch pigmentace – hnědých skvrn, zarudnutí, žloutnutí a šedi – a na zvýšení hustoty kolagenových vláken v dermis, tedy v hlubší vrstvě kůže. White Caviar Pearl Infusion zvyšuje jas pleti pomocí nejmodernějších technologií a jedinečných aktivních složek.

Vědci La Prairie nově inovovali White Caviar Pearl Infusion, aby bylo jak účinné, tak šetrné k přírodě. Nový obal byl speciálně navržen s ohledem na udržitelnou vizi.

Tyto enzymy pomáhají bojovat proti oxidačnímu stresu, který je klíčovým faktorem vzniku poruch žlutého, červeného a hnědého pigmentu.

Kromě těchto dvou rozjasňujících účinných látek obsahuje White Caviar Pearl Infusion také extrakt ze švýcarského zlatého kaviáru, který pomáhá zhušťovat kolagenovou síť v pokožce. Toto účinné složení je obohaceno o Exkluzivní buněčný komplex, který je charakteristickou složkou všech pečujících produktů péče o pleť La Prairie. Inovované White Caviar Pearl Infusion staví jas pleti do nové pozice. Tmavé skvrny, zarudnutí, zažloutnutí a šedá pleť je viditelně redukována. Povrch pleti je hladší, na dotek pevnější. Hustota pleti je výrazně posílena.

Více z rubriky Kosmetika