Sociální sítě
Nahoru

PRECIOUS STONES aneb Drahé kameny jako solitéry vašich interiérů

LED diodami prosvícená onyxová barová část kuchyně

LED diodami prosvícená onyxová barová část kuchyně – Foto: Alnus.cz

Opulentní drahý kámen působí velmi elegantně i sofistikovaně zároveň. Navíc použití mramorů či onyxů v interiérech prostředí nesmírně harmonizuje, jejich noblesní krása totiž lahodí nejen oku, ale navozuje i přírodní atmosféru a klid v duši. Místnostem dodávají opravdový punc luxusu i čarovné mystérium genia loci.

PreciousStones_AgataCorniola_AMB

Přírodní varianty mají navíc oproti jiným materiálům hned několik neoddiskutovatelných výhod. Jejich pevnost a odolnost kráčí ruku v ruce s dlouhodobou životností, kámen je také snadný na údržbu a nabízí širokou paletu barevností i jejich výjimečnou stálost. Co ale jako top manažer oceníte asi nejvíce, je fakt, že přírodní kameny v sobě nesou magickou energii, která tiší vnitřní neklid. I proto se doporučují kamenné instalace do relaxačních místností, koupelen, ale i obývacích pokojů či ložnic.

gf_mmx_calacatta_light_amb1_living

Jste-li milovníkem mramoru či onyxu na své si přijdete v novém čísle exkluzivního magazínu Top Class, které pro vás právě připravujeme. K dostání bude u vybraných prodejců tiskovin od 17. března.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.