Sociální sítě
Nahoru

Vlastní šperk z kolekce Beny Jewellery

Rodinné šperkařství a hodinářství Beny nabízí v Praze už bezmála 30 let velkou škálu služeb. Zastupuje exkluzivní značky hodinek a šperků, postará se o jejich dokonalý servis a také vyrábí vlastní zlatnické skvosty podle osobitých návrhů, včetně šperků na zakázku podle přání zákazníka. Zvlášť výhodné je pro zákazníky členství v Klubu BENY.

V BENY najdou zájemci o mimořádně kvalitní skvosty rozsáhlou paletu šperků pro ženy i muže. Prsteny, náušnice, náramky, náhrdelníky a řetízky, jejichž základem je zejména zlato, mohou být vyvedeny mimo jiné v barvě bílé, růžové, žluté – či v kombinaci těchto barev.

Na lákavosti nabírá v poslední době zejména černé zlato – ruthenium. Kombinace s drahými kameny, jako jsou diamanty, smaragdy, safíry či rubíny, pak vytváří zcela osobité pojetí krásy, jež přirozeně podporuje šarm osobnosti, kterou zdobí.

Z nabídky BENY JEWELLERY okouzlí například takzvaný „tennis bracelet“ z bílého 18kt zlata s křišťálově čistými diamanty té nejvyšší kvality za 359 300 Kč.

Speciální kapitolou jsou pak unikáty podle přání zákazníka. Mohou to být i jakékoli reklamní, klubové nebo rodinné šperky, prsteny, snubní prsteny, náušnice, přívěsky, rámečky, obruby aj. V BENY vyhotoví šperky podle doneseného návrhu nebo podle podoby, k níž zákazník dospěje po poradě s designérem či zlatnickým mistrem šperkařství BENY.

Zlatý prsten s bílými a nevšedními černými diamanty za 46 400 Kč.

Unikátní je rovněž možnost vytvořit ze starého doneseného klenotu moderní aktuální šperk nebo úprava šperku z nabídky klenotnictví.

Zlatý prsten s velkou přírodní Tahiti perlou a diamanty vyjde na 89 790 Kč.

To vše je možné díky šperkařské dílně, na kterou jsou v rodině Topalli nesmírně hrdí a která v Praze sídlí na Václavském náměstí. Poskytuje nejen zázemí pro výrobu klenotů, ale také pro jejich úpravu, opravu a čistění. Je rovněž domovem mistra hodináře, jenž zajišťuje odborný servis pro hodinky zakoupené v Beny.

Klub BENY

Velmi výhodný je pro zákazníky BENY také tzv. Klub BENY. Jeho členové se mohou těšit z doživotního servisu, exkluzivních akcí, přednostního vyřízení objednávek a rezervací, lákavých klubových cen, bezplatného gravírování textu a mnohého dalšího v rámci věrnostního programu.

Více z rubriky Extra dárky