Sociální sítě
Nahoru

Miss Tourism World Czech Republic 2024: Večer spojující krásu, podnikání a charitu se blíží

Agentura Black&White Productions ve spolupráci s Restaurantem Střelecký ostrov pořádá dne 27. června 2024 jedinečnou událost – Miss Tourism World Czech Republic 2024. Tato prestižní akce slibuje nejen fascinující program, ale také módní přehlídku s nejkrásnějšími královnami krásy z Česka, Maďarska, Polska a Slovenska.

Česká modelka Karolína Gorylová, která získala titul nejkrásnější ženy světa na soutěži Miss Tourism World 2023 v Číně, se představí jako jedna z hlavních hvězd večera. Během akce se také dozvíme, která z finalistek bude reprezentovat Českou republiku na letošním finále Miss Tourism World 2024. To vše pod záštitou magazínu Top Class.

Hudební atmosféru večera obohatí mladá zpěvačka Lýdie Jurková, známá z projektu Imaginaerum a vystoupení na Broadwayi s orchestrem Felixe Slováčka jr. Dále se představí Klára Berishe, R&B zpěvačka, která se proslavila v soutěži Československá SuperStar 2020. Hudební program zakončí houslový virtuos Michael Hejč, přezdívaný novodobý Paganini, který svým uměním jistě nadchne všechny přítomné.

Jedním z nejnapínavějších momentů večera bude oznámení, která z finalistek bude reprezentovat Českou republiku na světové soutěži Miss Tourism World 2024 v Číně. Tento titul otevírá dveře nejen krásným ženám, ale také propaguje Českou republiku na globální scéně. Miss Tourism World podporuje krásu, rozvoj cestovního ruchu, ekoturismus a zahraniční investice. Účastnice působí jako ambasadorky svých zemí, propagují turistické destinace a přispívají k mezinárodnímu kulturnímu bohatství.

Večer bude obohacen o charitativní dražbu unikátních obrazů od umělkyně Veroniky Manukjan, která svou originalitou oslovuje celý svět. Výnos z dražby podpoří Nadační fond Srdce na dlani, který pomáhá dětem z dětských domovů najít své místo ve společnosti.

Celým večerem provede známá moderátorka Markéta Ježková, bývalá moderátorka Ranní show Evropa 2, která má bohaté zkušenosti s moderováním významných společenských akcí.

Tato unikátní akce není jen oslavou krásy, ale také významnou příležitostí pro networking, charitu a podporu cestovního ruchu. Spojuje úspěšné podnikatele, veřejně známé osobnosti a poskytuje platformu pro kulturní výměny a mezinárodní spolupráci.

Více z rubriky High society

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz