Sociální sítě
Nahoru

Hodinky Prim ke dvaceti letům České republiky

Zatímco v Ženevě představují své novinky značky spřízněné se sdružením Richemont, v Praze byly odhaleny nové hodinky Prim ze speciálních limitovaných edic Sv. Václav. Společnost Elton Hodinářská z Nového Města nad Metují touto řadou připomíná dvacet let, které uběhly od založení České republiky.Trojice speciálních edic potěší vždy 20 kusy, a to v oceli, zlatě a platině, přičemž budou v každém případě osazeny vlastním automatickým strojkem Kalibr 98.00 s nově dekorovaným a prořezaným rotorem. Každé hodinky budou navíc vyráběny v číslovaných řadách, které ponesou výrobní čísla 1/20 až 20/20.

Hodinky Prim Manufacture 1949 lze pořídit v pražské Pánské pasáži nebo například v Hodinářství Opluštil ve Velkých Bílovicích.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.