Sociální sítě
Nahoru

Nadčasový styl i bohémská elegance v podzimní kolekci značky Stefanel

Web_Stefanel COVER

Hřejivé XXL střihy, šaty z kašmíru i precizně zpracovaná ponča. To vše najdete v podzimní kolekci italské značky Stefanel, která je známá především svým nadčasovým stylem a důrazem na prvotřídní zpracování materiálů. Většina modelů je k dispozici v zemitých odstínech vínové, petrolejové, modré, hnědé a béžové, což usnadňuje následné kombinování barev.

Web_Stefanel 1

Nejnovější kolekce se nese převážně v ležérním boho stylu, který sází na ženskost, uvolněnost a přirozenost a jeho nepsané krédo zní: nic není nemožné. Absence jakýchkoliv omezení by bylo škoda nevyužít, proto v klidu kombinujte hedvábí s kašmírem a těžší materiály odlehčete krajkou. Návrat na módní scénu hlásí také britský samet nebo semiš. Saka z tohoto materiálu by proto ve vašem šatníku určitě neměla chybět. Ať již zvolíte jakýkoliv model, návrháři značky Stefanel vám vzkazují důležité poselství: nebojte se působit na první pohled trochu nevšedně.

Web_Stefanel

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.