Sociální sítě
Nahoru

Jaký byl Hublot turnaj v pétanque 2017?

HML_7364

Luxusní hodinářská značka Hublot uspořádala již druhý ročník turnaje v pétanque, a tím v Praze oslavila začátek léta. Akce se konala v prostorách Letenského zámečku, impozantní novorenesanční budově, vytvořené ve stylu tradiční italské vily v srdci parku Letná. Turnaj navštívili přátelé a klienti pražského butiku Hublot, stejně jako přední osobnosti českého společenského a kulturního života, mezi kterými nechyběly modelky Renata Langmannová, Zuzana Stráská nebo Aneta Vignerová.

HML_6642

VIP osobnosti si v přátelské atmosféře, v elegantním okolí zámku, typickém svým nenápadným luxusem, který je situován naproti úchvatnému panoramatu pražského Starého Města, užili krásný slunečný den plný adrenalinu, skvělé hudby, výborného jídla a pití. Vítězka turnaje Anna Cinolterová vyhrála vstupenky na zápas Ligy mistrů – Juventus Turín, jehož je Hublot partnerem.

HML_6176

Hublot je světově proslulý svým blízkým vztahem k zákazníkům, přátelům značky a hodinářským nadšencům a užívá si možnost být součástí mimořádných sportovních událostí, a to jak na regionální úrovni, tak v celosvětovém měřítku. Společnost Hublot je hrdá na to, že spolupracuje s nejslavnějšími světovými sporty – fotbalem, atletikou a golfem – stejně jako s inovátory, průkopníky a sportovci – jako jsou Usain Bolt, Pelé a José Mourinho.

HML_7564

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.