Sociální sítě
Nahoru

Unikátní track day na Red Bull Ringu

V pátek, 20. srpna 2021, se na rakouském Red Bull Ringu uskuteční originální řidičská akce s originálním jménem Toys 4 Boys.

Během jednoho dne budou mít účastníci eventu možnost vyzkoušet a porovnat hned čtyři sportovně-závodní stroje: jednu hodinu si zajezdí v KTM X-Bow, další hodinu pak ve formuli 4. Následně zažijí divokou taxi drive s profesionálním pilotem v Porsche GT2 RS Clubsport, závodním speciálu, kterého se vyrobilo pouhých 200 kusů.

Poslední hodina je tzv. open pitlane, kdy účastníci akcí jezdí na Red Bull Ringu vlastním vozem. Samozřejmostí je profesionální koučink a vynikající catering.

Cena 68 000 Kč za osobu zahrnuje celodenní program a catering včetně večeře o několika chodech a open bar. Akce je koncipována pro pouhých 8 účastníků, navíc je vedena česky hovořícím instruktorem. „V současné době máme dvě poslední místa k dispozici,“ prozrazuje Jakub Hanus z pořádající agentury Ricard & Bonette. Ta akci pořádala i v loňském roce, má tedy na co navazovat a hojné zkušenosti ji rozhodně nechybí.

Více z rubriky Auta