Sociální sítě
Nahoru

Velká epochální soutěž opět zahájena

Jak už název napovídá, jako každý rok si časopis Epocha připravil pro své čtenáře Velkou letní soutěž s podtitulkem „8 Epochálních divů světa“. Epocha se tentokrát rozhodla soutěžícím ukázat ty nejkrásnější divy, které naše planeta nabízí. Soutěž potrápí i otrlé cestovatele a nabídne čtenářům hned 8 soutěžních kol. Každé kolo se bude týkat jednoho vybraného divu a bude jen na daném čtenáři, jak se s odpovědí popere a zda získá správnou nápovědu, která bude následně doplněna do soutěžní tabulky. Osmidílná soutěž startuje v čísle 13/2022, které vychází 8. června. Čtenáři magazínu Epocha si mohou ulovit výhry v celkové hodnotě 250.000,- Kč.

Hlavní cenou je luxusní pobyt na Zámku Zbiroh pro dvě osoby na týden, a to v hodnotě 100 000 korun. Výherce se uvelebí v luxusním apartmá, chuťové buňky potěší v tamní restauraci a naplno si bude užívat zámecké relaxace a výletů po okolí.

Ti šťastlivci, kteří dokáží vyluštit tajenku, budou mít možnost soutěžit také o ubytování v kouzelném Chateau de Frontiere spojené s gastronomickým zážitkem. Pro milovníky krásných míst a dobrého jídla je to ideální kombinace.

V letošním roce má magazín připraven i speciální zážitkový balíček, a to s naším předním e-shopem firmou ZOOT. Nejenom, že výherce svůj šatník zdokonalí o pár nových kousků, ale zažije i jedinečný den přímo se stylistou, který rád dotyčnému v oblasti módy poradí.

Tím ale výčet cen rozhodně nekončí. Dohromady je jich připraveno více než osm desítek a mimo jiné lze mezi nimi nalézt stejně jako v posledních ročnících hodinky Prim Pilot s upomínkovou rytinou „Epocha 2022“ na dýnku, ruční napařovat oděvů SteamOne, stylové ubytování v apartmánu na hrázi ve Staňkově, kávovary Tchibo, knihy, turistické průvodce či předplatné čtrnáctideníku Epocha.

Více z rubriky Akce