Sociální sítě
Nahoru

Sváteční kolekce a adventní kalendář Montblanc

Oslavte příchod vánočních svátků s limitovanou edicí adventního kalendáře a luxusních papírenských potřeb z kolekce Meisterstück Scenic, které vás přenesou do alpské zimní říše divů.

Majestátní vrchol hory Mont Blanc a zasněžená krajina Alp inspirovaly novou limitovanou edici Meisterstück Scenic, kterou tvoří adventní kalendář a výběr luxusních papírenských potřeb. Design celé řady evokuje vizuální styl, jenž značka Montblanc používala ve 20. a 30. letech minulého století, doplněný o hravé ilustrace horských scén v odstínech modré s postavou lyžaře uhánějícího po bílých sjezdovkách či zachyceného ve skoku ve vzduchu.

Adventní kalendář Montblanc Happy Holiday, vyrobený v limitovaném počtu pouhých 100 kusů, vzdává poctu hoře Mont Blanc, podle jejíhož hřebenu je vymodelována horní hrana krabice. Po otevření dvou křídel se odhalí 24 políček s přihrádkami plnými nejrůznějších překvapení na jednotlivé dny předcházející Vánocům. Mezi dárky pro potěšení, ale i praktické využití, se objevují některé z nejnovějších malých kožených doplňků Montblanc, psací potřeby a papírenské zboží, včetně šesti exkluzivních produktů dostupných pouze v tomto kalendáři.

Sady psacích potřeb a doplňků Cartoleria obohacují zážitkové ruční psaní ve stylu Montblanc o zimní kouzlo. Vrchol limitované edice představuje pouzdro na dokumenty se stylovým zapínáním, sada dárkových krabiček se selekcí papírenských potřeb, barevný zápisník nebo ručně vyrobené křišťálové těžítko s nádechem sváteční nálady.

Více z rubriky Extra dárky