Sociální sítě
Nahoru

Svatý Kryštof z karbonu a trendy žlutého zlata

O zajímavém projektu české šperkařské značky Lussien, který je zaměřen na bezpečný návrat domů z cest a byl dokonce požehnám panem biskupem Pavlem Posádem, portál iLuxus.cz již informoval. Svatý Kryštof, patron řidičů, motoristů, poutníků a cestovatelů má v podobě přívěsku z bílého zlata ochraňovat všechny lidi, kteří tráví čas na cestách. Nyní se firma Lussien rozhodla uvést na trh také variantu ze žlutého zlata a s radostí můžeme konstatovat, že přívěsky i v této variantě vypadají opravdu skvostně.

IMG_3917Jak jsme již u značky Lussien zvyklí, ani zde nechybí zdobení karbonovými vlákny, která právě připomínají propojení s motorismem a letectvím a navíc v kontrastu se žlutým zlatem vytváří zajímavý efekt hloubky. Jako třešničku na dortu najdeme v oušku šperku diamant, který symbolicky odkazuje na propojení dvou forem uhlíku šperků Lussien.

IMG_3934Ke šperku je samozřejmě certifikát pravosti a luxusní balení. Navíc i k tomuto šperku dostanete zdarma roční asistenční služby pro pomoc motoristům po celé Evropě od Ústředního automoto klubu ČR (ÚAMK). Veškeré informace a fotografie najdete na oficiálních stránkách projektu.

Více z rubriky Extra dárky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.