Sociální sítě
Nahoru

Chateau Mcely Wedding school of cool 2015

Vrchol svatební sezóny 2015 se blíží, přípravy letošních svateb jsou v plném proudu. Na snoubence čekají trendy novinky a překvapení. Co třeba polštáře s iniciály novomanželů na uvítanou v pokoji jako milý dárek, osvětlené taneční parkety působící jako hvězdné nebe, velká písmena LOVE, lžíce s rytinou Mr. and Mrs., nápadité netradiční tiskoviny, hravý explodující superbalon či romantické vypouštění dívčího příjmení nevěsty? A pokud snoubenci budou chtít být skutečně originální, mohou se nechat inspirovat výzdobou z tisíce žárovek na moderní konstrukci, což je efektní zejména pro večerní zábavu.

Letním svatbám na Chateau Mcely budou také vévodit osvěžující domácí limonády lahodných chutí v nádobách různých tvarů a velikostí. Voňavé levandulové, citronády, bezinkové či limonády z mcelských růží se budou vyrábět z lokálních surovin. Pro bez si zajdeme na blízkou mez u mcelského lesa, růže a levanduli nastříháme přímo v našem parku. Vše bude probíhat na pozadí pastelových barev s letošními novými odstíny zelené, modré včetně stylové Tiffany blue. Jednoduché barvy obohatí zlaté, stříbrné a další blyštivé detaily. Z květin je žádaný romantický nevěstin závoj, který se krásně snoubí se stále trendy krajkou. Svatební sezónu prodlouží nově zasklené venkovní pátio proměněné v zimní zahradu. Útulné teplé prostředí se stane tak ideální nejen pro deštivé chladnější letní svatby, ale zejména pro adventní a zimní svatební obřady s výhledem do zasněžené krajiny.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.