Sociální sítě
Nahoru

Je libo zlatý donut?

Milovníci donutů, zbystřete. Nejexkluzivnější kousek, který kdy ochutnáte, spojuje gurmánskou chuť s pravým zlatem. Dobrou chuť!

donut1

New York už dávno nestaví luxus jen na Manhattanu, aktuální trendy částí města se stal Brooklyn. Právě tam, v restauraci Manila Social Club, najdete donut, který je posypaný vločkami z 24karátového zlata. Třpytem na povrchu to ale teprve začíná, vaše chuťové buňky přivede do nebe náplň, do níž bylo přidáno šampaňské Cristal.

donut

Majitel restaurace Björn DelaCruz ho totiž zrovna popíjel, když si pochutnával na donutu. Zaujala ho perfektní souhra chutí díky medovým tónům šampaňského. Nezapomenutelný zážitek z klasické lahůdky vás bude stát 100 dolarů, tedy zhruba dva a půl tisíce korun.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.