Sociální sítě
Nahoru

Podzimní look Dior od Petera Philipse

20160304-VLappartient-DiorFW16-9201-BD

Užijte si s námi střípky z líčení z runway přehlídky Christiana Diora pro podzim/zimu 2016-2017. Kreativní a image ředitel módního domu Christian Dior Peter Philips se tentokráte zaměřil na tmavý vamp look v královském vzhledu. Bohatá vínová barva je rozhodně odstínem nové sezony, stejně jako podmanivé oči. Rty se staly ústředním motivem přehlídky. Peter je nejprve hydratoval Dior Addict Lip Glow, poté konturoval Dior Contour Lip Liner (odstín 962) a pro extrémní švestkový odstín použil rtěnku Dior in Poison (odstín 962). Pro zrcadlový efekt byly rty finišovány Dior Addict Ultra Gloss.

20160304-VLappartient-DiorFW16-8326-BD

Oči naopak v podzimním looki hrají hru svádění, kterou podporují hustě nalíčené černé řasy. Peter řasy nejprve zvlnil a poté použil jako základ 3D Diorshow maximiser. Výraz očím nakonec dodalo hned několik vrstev Diorshow Iconic Overcurl řasenky, které kreativní ředitel nanesl na horní i dolní řasy pro maximální objem. „Chtěl jsem na řasách hlavně zdůraznit dojem textury. Na oční víčka jsem pak nanesl jemné tóny stínů z 5 Couleurs Palette Skyline edice Pařížské nebe, “ řekl Philips. Obočí pak dotvořil za pomoci All-in-Brow 3D palety.

dior-autumnwinter-1617-landscape

Co se týče pleti, její bezchybnost Peter podpořil hned čtveřicí skvostů…„Nejprve jsem nanesl Diorskin Forever & Ever Wear primer následovaný oblíbeným make-upem Diorskin Forever Fluid. Pro dokonalé krytí bez lesku jsem poté použil pudr Diorskin Forever & Ever Control Loose. Na drobné opravy mi pak postačil pouhý dotek Fix It rozjasňovače.“ Samosebou se nezapomělo ani na nehty v barvách elegantní béžové nebo bohaté čokoládové z kolekce Obscure.

 

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.