Sociální sítě
Nahoru

Dopřejte si Kosmetické Spa ošetření v OliOla

Přemýšlíte, jak se před blížím se víkendem rozmazlit? Pak vám doporučíme ošetření, které vás nabije novou energií. Spa kosmetické ošetření Inlight® Organic prospívá tělu v mnoha rovinách – kromě hlubokého čištění a regenerace unavené či sluncem poškozené pleti, je i výbornou terapií pro duši a smysly. Procedura obnovuje správné fungování pokožky a to bez zarudlého nateklého obličeje. Relaxační masáž aktivující lymfu obličeje se snoubí s principy blahodárné aromaterapie a výsledkem je hluboký odpočinek a rozzářená pleť.

HR OliOla

Ve studiu OliOla lze navíc využít rovnou dvou variant Inlight® ošetření:

Inlight® kompletní péče o obličej a dekolt

Péče obsahuje: konzultaci, vyloučení možných alergenů, přípravné čištění pleti, masáž hlavy, 2x hloubkové čištění pokožky obličeje čisticím BIO balzámem, ajurvédskou masáž a stimulaci akupresurních bodů s lymfodrenáží. Ta uvolňuje napětí, aktivuje hluboká centra v mozku a obnovuje rovnováhu energií vašeho těla. Vyživující maska, masáž rukou. Závěrečná hydratace pokožky obličeje a dekoltu. Časová náročnost: 75 min.

Inlight® mini péče o obličej

Péče obsahuje: konzultaci, vyloučení možných alergenů, přípravné čištění pleti, čištění pokožky obličeje čisticím BIO balzámem. Vyživující maska, masáž rukou. Závěrečná hydratace pokožky obličeje a dekoltu. Časová náročnost: 40 min.

Tak už jste si vybrali? Na závěr se ještě sluší zmínit, že produkty, které ve studiu OliOla používají, jsou čistě přírodní, takže pokožku nijak nezatíží. A to opravdu stojí za to.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.