Na konci června 2015 dojde ke změně majitele restaurace Chagll´s Club Restaurant, a právě z tohoto důvodu bude restaurace od 26.6. 2015 uzavřena. Nový majitel však bude provádět rekonstrukci, která bude trvat celé dva měsíce a nové prostory budou otevřeny až na začátku září. Pospěšte si tedy ještě na steak ze pštrosa s gratinovanou čekankou, pečenou šunkou a bramborovo-dýňovým pyré, protože nikde jinde jej tak skvělého nenajdete. A proč to musíte zkusit? Delikátní pštrosí maso je v českých restauracích i na nejvyšší úrovni stále ještě spíš rarita. Pokud už jste ale objevili kouzlo jeho šťavnaté struktury a výrazné chuti se skvělým bonus v podobě nulového obsahu tuku, v Chagall´s vám připraví steak z téhle lahůdky absolutně bezkonkurenčním způsobem.
Více z rubriky Gastro
-
Objevte kouzlo italských vín ve stylu Apelace 21
V samém srdci Prahy se nachází restaurace Apelace 21, o níž jsme psali zde – nicméně, je známá svým unikátním přístupem...
6.5.2024 -
Hotel v Beverly Hills, v němž se nahrávala Pretty Woman, využívá holografický personál
V hotelu Beverly Wilshire, kde se odehrávaly klíčové scény romantického hitu Pretty Woman z 90. let, přichází technologická revoluce. Představte si,...
3.5.2024 -
Do Česka vstupuje nový hotelový řetězec The Cloud One
V centru Prahy otevírá hotel s 382 pokoji The Cloud One Prague. V pěší vzdálenosti od Masaryčky i Hlavního nádraží je...
29.4.2024 -
Baron Hildprandt získal zlatou medaili v mezinárodní soutěži Monde Selection Quality Awards
Ve významné mezinárodní soutěži kvality výrobků Monde Selection Quality Awards získal Baron Hildprandt Ze zralých hrušek zlatou medaili za vynikající kvalitu....
29.4.2024 -
Poslední večeře na Titanicu – tentokrát bez ledové koupele
Kreativně, moderně, a hlavně v bezpečí. Vyhlášená restaurace Triton umístěná v působivé secesní jeskyni na Václavském náměstí připravila na letošní jaro...
26.4.2024 -
Kincugi: japonské umění slepovaných talířů v restauraci The Artisan
Moderní česká restaurace The Artisan spojuje gastronomický zážitek s uměleckým dotekem prostřednictvím japonské techniky Kincugi. Výborné pokrmy si teď hosté mohou...
23.4.2024 -
La Veranda představuje nové chutě
La Veranda je jiná než ostatní fine diningové restaurace v Praze. Zde se již přes dvacet let podávají excelentní pokrmy, které...
17.4.2024 -
Legendární italská víla dezertů Ambra Campodonico představila v Praze svůj „CHECK INN CAKE“
Ponořte se do lahodné hry chutí a textur s novým dezertem, který exkluzivně pro hotelovou síť Czech Inn Hotels vytvořila v...
11.4.2024 -
Indický michelinský šéfkuchař Himanshu Saini rozšířil partnery manufaktury Jaeger-LeCoultre
Projekt Made of Makers od Jaeger-LeCoultre spojuje umělce z různých oborů mimo hodinářství, aby rozšířil hranice dialogu mezi hodinářstvím a uměním....
10.4.2024