Tartelettes, neboli tartaletky, to jsou lahodné křehké dortíky, bohatě zdobené čerstvým ovocem. Francouzské pekařství PAUL je po celé léto svým zákazníkům přináší v originální a nejchutnější podobě! Letní novinky doplňují nové řady francouzských chlebů. Léto nám přináší mnoho šťavnatých potěšení a svěříte-li tyto sladké letní plody do šikovných rukou francouzských mistrů cukrářů, výsledkem je okouzlující tartaletka. Křehký košíček z křupavého lineckého těsta s výraznou máslovou vůní a chutí – upečený samozřejmě s použitím pravého másla – je naplněný lahodným jemným pudinkovým krémem a spoustou čerstvého ovoce! Na francouzském stole nesmí chybět na žádné letní oslavě. Letos můžete ochutnat nejen nejoblíbenější varianty našich zákazníků – sladkou Tartaletku s jahodami a svěží Tartaletku s malinami, ale také naši novinku, neodolatelnou Tartaletku s lesním ovocem! Vaše chuťové buňky potěší šťavnatá směs drobného ovoce – malin, ostružin, borůvek… – to je opravdová chuť léta, prázdnin a dovolených!
Více z rubriky Gastro
-
Hotel v Beverly Hills, v němž se nahrávala Pretty Woman, využívá holografický personál
V hotelu Beverly Wilshire, kde se odehrávaly klíčové scény romantického hitu Pretty Woman z 90. let, přichází technologická revoluce. Představte si,...
3.5.2024 -
Do Česka vstupuje nový hotelový řetězec The Cloud One
V centru Prahy otevírá hotel s 382 pokoji The Cloud One Prague. V pěší vzdálenosti od Masaryčky i Hlavního nádraží je...
29.4.2024 -
Baron Hildprandt získal zlatou medaili v mezinárodní soutěži Monde Selection Quality Awards
Ve významné mezinárodní soutěži kvality výrobků Monde Selection Quality Awards získal Baron Hildprandt Ze zralých hrušek zlatou medaili za vynikající kvalitu....
29.4.2024 -
Poslední večeře na Titanicu – tentokrát bez ledové koupele
Kreativně, moderně, a hlavně v bezpečí. Vyhlášená restaurace Triton umístěná v působivé secesní jeskyni na Václavském náměstí připravila na letošní jaro...
26.4.2024 -
Kincugi: japonské umění slepovaných talířů v restauraci The Artisan
Moderní česká restaurace The Artisan spojuje gastronomický zážitek s uměleckým dotekem prostřednictvím japonské techniky Kincugi. Výborné pokrmy si teď hosté mohou...
23.4.2024 -
La Veranda představuje nové chutě
La Veranda je jiná než ostatní fine diningové restaurace v Praze. Zde se již přes dvacet let podávají excelentní pokrmy, které...
17.4.2024 -
Legendární italská víla dezertů Ambra Campodonico představila v Praze svůj „CHECK INN CAKE“
Ponořte se do lahodné hry chutí a textur s novým dezertem, který exkluzivně pro hotelovou síť Czech Inn Hotels vytvořila v...
11.4.2024 -
Indický michelinský šéfkuchař Himanshu Saini rozšířil partnery manufaktury Jaeger-LeCoultre
Projekt Made of Makers od Jaeger-LeCoultre spojuje umělce z různých oborů mimo hodinářství, aby rozšířil hranice dialogu mezi hodinářstvím a uměním....
10.4.2024 -
Snídaně s lanýžem
Příběh se začal odehrávat v restauraci Deer již před několika lety. Před třemi roky přišel šéfkuchař Lubomír Dolejš a jeho prvním...
10.4.2024