Sociální sítě
Nahoru

Babí léto končí v koláči a ve sklenici

Domácí pekárna neslouží jen pro pečení chleba. Dokážete připravit i vynikající koláče, nebo dokonce marmelády. S příchodem podzimu se nám spižírny plní čerstvým ovocem, které zčásti čeká na okamžitou konzumaci, ale zbytek je nutné zpracovat jiným způsobem. Okamžitě se nabízí možnost pečení bublanin a jiných ovocných koláčů, jejichž příprava není vůbec složitá. Postačí jen domácí pekárna, která zvládne většinu nepopulárních kroků sama.

48319hero 017

Ještě méně známou možností, jak před zimou využít domácí pekárnu je zavařování marmelád. U domácího džemu máte přeci jen jistotu, kolik ovoce a cukru v něm skončilo a dětem chutná mnohem více než kupovaný. Díky domácí pekárně navíc odpadá trápení s udržením té správné teploty. Přístroj se o vše postará za vás a vy můžete už jen ochutnávat. Také použití moderních materiálů zaručuje, že údržba přístroje je velmi jednoduchá a spotřeba elektrického proudu je mnohem nižší než u obyčejné trouby.

48319hero 017Britská společnost Morphy Richards vyrábí populární a univerzální domácí pekárnu s názvem Morphy Richards pekárna Premium Plus. Její výhodou je velmi jednoduché pečení díky podsvícenému dotykovému displeji, který vás celým procesem pečení hravě provede, a tudíž se nemůže stát, abyste na něco zapomněli či některou fázi přípravy vynechali. Unikátní sklopný hnětací hák zaručí správné zpracování těsta pro přípravu bochníků bez děr. Pekárna nabízí 19 programů a možnost upéct tři různé velikosti bochníku s nastavením pěti barev kůrky. K dispozici je rovněž praktický zásobník na ingredience a funkce odloženého startu.

Více z rubriky Kuchyně

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.