Sociální sítě
Nahoru

Velikonoční menu Marka Fichtnera v Bance

Velikonoce provázejí tradiční pokrmy, jejichž příprava vyžaduje dostatek času a zkušeností. Nemáte-li jedno či druhé, vyplatí se spolehnout na zkušené profesionály.

Namísto zdlouhavého chystání kopřivové nádivky či šťavnaté pečínky se od 6. do 12. dubna můžete vydat do oblíbené restaurace Červený Jelen v centru Prahy na tematické velikonoční menu. Speciality připravené týmem profesionálů pod vedením šéfkuchaře Marka Fichtnera se budou podávat v Bance – kubisticko-modernistickém prostoru bývalé Anglo-rakouské banky.

A co by to bylo za Velikonoce bez pleteného máslového mazance s mandlemi či mramorového beránka s polevou z kvalitní 70% čokolády?

V Červeném Jelenovi je s láskou peče zkušená cukrářka Klára Řezníčková. Stačí jen včas objednat na spork.cz a následně vyzvednout: každý den mezi od 15 a 18 hodinou. Na stejné adrese bude možné objednat také dvě verze velikonočního vaječňáku z těch nejkvalitnějších surovin. Verzi Classic se smetanou, žloutky, pravou madagaskarskou vanilkou a prádelským rumem nebo verzi Premium, která obsahuje dominikánský rum Cristobal Pinta.

Více z rubriky Gastro