Sociální sítě
Nahoru

Nový Top Class zdobí Karolína Gorylová, světová královna krásy

Půvab českých žen obdivuje celý svět, a tak není divu, že bodují ve světových soutěžích krásy. Čtyřiadvacetileté Karolíně Gorylové z Českého Těšína se podařilo zvítězit na soutěži Miss Tourism World v Číně. Porazila tak dalších 63 dívek z celého světa, které na soutěži zastupovaly své země.

V roli modelky, která reprezentuje aktuální vydání magazínu Top Class, tak byla Karolína ve svém živlu a v luxusních interiérech laděných do zlaté barvy působila jako moderní princezna. Celý dojem podtrhly modely věhlasných značek, úchvatné šperky Messika a hodinky Hublot.

Jelikož je v posledních letech trendem mezi miliardáři hon za dobrodružstvím, vydala se redakce nejnovějšího vydání magazínu Top Class po stopách tohoto fascinujícího fenoménu. Po celém světě totiž existuje řada specializovaných agentur, které nabízejí jedinečné a extrémní zážitky. Od šplhání po osmitisícovkách v Himalájích až po ponory do nejhlubších mořských příkopů na planetě – možnosti jsou téměř neomezené. Tyto agentury však nezůstávají jen u klasických extrémních sportů.

Dozvíte se, že pro nejnáročnější klienty dokáží připravit dobrodružství přímo na míru. Představte si expedici, která vás zavede do zapomenutých džunglí, kde budete hledat starověké artefakty, nebo tajnou misi, při níž budete muset rozluštit kódy a uniknout nepřátelům. Tyto zážitky jako by vypadly z filmů o Indianu Jonesovi či Jamesi Bondovi, a poskytují nejen fyzické výzvy, ale i příležitost pro strategické myšlení a týmovou spolupráci.

Nejenom milionová dobrodružství jsou v kurzu, a tak na stránkách nechybí další témata se špetkou adrenalinu, ale také prvotřídní relaxační hotely, restaurace a bary vytvářející nezapomenutelné vzpomínky a poskytují nový způsob, jak si užít život plný luxusu a exkluzivity.

Více z rubriky High society

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.