Sociální sítě
Nahoru

Zpestřete si podzim a vyrazte do hor do Grund Resort Golf&Ski

Už dávno neplatí, že nejlepší relaxaci můžete zažít v létě nebo zimě. Kdy jindy, než právě na podzim, si můžete vychutnat desítky odstínů jednotlivých barev, které jsou balzámem nejen pro oči. Jedinečné malířské plátno měnící se přírody můžete spatřit v Grund Resortu Golf&Ski, který je zasazen do krásné krkonošské krajiny s výhledem na Sněžku a Černou horu.

Pod dohledem proškolených instruktorů můžete vyšlápnout do blízkého i vzdálenějšího okolí a zároveň se naučit správné technice chůze s holemi, která má svůj původ ve Finsku. Nordic walking koordinací rukou a nohou sladí hrubou motoriku vašeho těla a zlepší svalovou souhru, což ocení nejen golfisté, kteří se mohou vyřádit na 18jamkovém hřišti, které obklopuje Grund Resort Golf&Ski. Díky Nordic walkingu můžete zlepšit krevní oběh, okysličování organismu a dopřát plícím čistý vysokohorský vzduch. Navíc se vám touto netypickou procházkou lepší nálada, snáze odbouráte stres a nastartujete metabolismus.

Po absolvování příjemné svěží túry neváhejte zavítat do wellness zóny Grund Resortu Golf&Ski a zregenerovat se v bazénu, vířivce nebo se nahřát v sauně. Znaveným údům pak jistě přijde vhod i masáž. Vybrat si můžete z klasických či sportovních masáží nebo vyzkoušet trochu exotiky. Novinkou mezi masážemi, která by neměla uniknout vaší pozornosti, je tibetská masáž zvukem. Jedinečný masážní rituál je výjimečným prožitkem a výrazně se odlišuje od ostatních typů masáží, a to jak průběhem, tak i dlouho přetrvávajícím výsledkem. Lidský dotek spolu se zvukovými vjemy dodává vašemu tělu energii i vitalitu, sníží napětí a zlepší spánek.

Relaxační den pak můžete završit návštěvou hotelové restaurace, která uspokojí všechny vaše smysly. Pokrm samotný vás zaujme nejen kvalitou a zpracováním surovin, ale také kombinací chutí, vůní  a samozřejmě samotným aranžmá. Zdejší kuchyni velí mladý šéfkuchař Jiří Středa, který přes (nebo právě pro) svůj věk propaguje zcela originální pojetí tradičních českých i mezinárodních pokrmů, používá sezónní čerstvé suroviny a dává si velmi záležet také na výtvarném pojetí svých pokrmů. O výběr vhodného vína se nemusíte starat a bez obav ho můžete svěřit do rukou místního sommeliera Daniela Gärtnera. To vše na místě, kde se snoubí jedinečnost přírody s tvořivostí architektů a designérů.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.