Sociální sítě
Nahoru

Díky unikátnímu zájezdu zažijete letošní Silvestr hned dvakrát

Velkou dávku tipů k tomu, kde prožít letošní oslavy příchodu nového roku, jsme vám přinesli v aktuálním magazínu Top Class. Nyní tady máme ještě jednu třešničku na dortu, díky které se váš Silvestr stane jednoznačně unikátním.

Jedinečný zážitek oslav příchodu nového roku nabízí společnost PrivateFly. V rámci jejich zájezdu zažijete Silvestr hned dvakrát, a to díky dvěma různým časovým zónám.

Nabízený balíček se jmenuje New Year’s Eve Twice Package a jeho hlavním obsahem je letecká přepravu ze Sydney na Honolulu, a to na palubě nejrychlejšího privátního tryskáče Gulfstream G650ER.

Cesta začíná v oslnivém australském městě, kde si užijete unikátní ohňostroj, který se každoročně odpaluje z mostu Harbour Bridge. Sydney patří také mezi jedno z prvních měst, která každoročně přivítají Nový rok jako první. Okolo druhé hodiny ranní nasednete do letadla, kde vás bude čekat příjemné pohoštění a slavnostní večeře a zhruba v půl deváté večer dorazíte do Honolulu na Havaji, kde vás čeká další oslava nového roku, která je zároveň i poslední na celém světě.

Letadlem se může svézt až osm osob a celková cena je v přepočtu 6,3 milionu korun.

Více z rubriky Travel

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.