Sociální sítě
Nahoru

Bondův Aston Martin DBS míří do aukce

Již na začátku tohoto měsíce se v aukční síni Christie´s objeví skvost jménem DBS, Aston Martin DBS. Vůz, který v roce 2008 řídil Daniel Craig, jakož to poslední představitel Jamese Bonda, bude společně s dalšími předměty slavného filmu Quantum of Solace vydražen za účelem podpory britské dětské nadace Banardo.
Pořadatelé celé akce doufají, že se sportovní náčiní v podobě přenádherného modelu Aston Martin DBS s dvanáctiválcovým motorem pod kapotou prodá minimálně za 4 500 000 Kč.
Mimo britského černého speciálu nabídne aukce také BMW Z8, jenž se objevilo ve filmu Jeden svět nestačí. Producenti měli při natáčení k dispozici jen jediný kus modelu Z8. Navíc toto auto bylo pro účely filmu postaveno za pouhých osm týdnů. BMW je navíc prodáváno s náplastí, že nesmí být využito k běžnému provozu, ale pouze pro výstavu.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.