Sociální sítě
Nahoru

Klenotník de Grisogono využil chytrých modulů Samsung

Spojení dvou ikonických značek vytvořilo jedinečnou edici chytrých hodinek Samsung Gear S2 by de Grisogono. Ty se proměňují díky růžovému zlatu a více než stovce černých a bílých diamantů a pro značku typyckého náramku z kůže galuchat v luxusní produkt. Zlatá luneta s diamanty se volně otáčí kolem číselníku, takže majitelé hodinek neztratí nic ze špičkových vlastností Gear S2.

Making off SGDGSpolečnost de Grisogono byla vždy spojována s odvážnými produkty a vizionářským přístupem k luxusním šperkům a hodinkám,“ uvedl Fawaz Gruosi, zakladatel a kreativní ředitel značky, a dodal „u Gear S2 jsme zachovali všechny technické schopnosti a intuitivní užití, které jsou vlastní produktům Samsung. Tyto hodinky budou mít čestné místo vedle modelů Meccanico, Otturatore a Occhio, jako další příklad našeho revolučního přístupu k návrhům hodinek.“

Making off SGDGLimitovaná edice Samsung Gear S2 by de Grisogono byla poprvé k vidění na přehlídce Baselworld 2016, přičemž v nabídce bude i v Praze, a to zřejmě v klenotnictví Azra na Staroměstském náměstí.

Making off SGDGMaking off SGDGMaking off SGDG

Více z rubriky Drahokamy

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.