Sociální sítě
Nahoru

Absolutely Rose!

Letošní jarní kolekce od Lancôme vás přenese do Paříže. Je totiž inspirovaná elegantními pařížskými interiéry v sofistikovaném stylu: stropy dosahujícími do nekonečných výšek, skvostnými dřevěnými parketami i nádherným jasem. Tento rok čerpá i z růže, květiny, jež projasňuje sny každé Pařížanky. Lahodná vůně růže a záblesky skvostného růžového zlata pak propojují kolekci Absolutely Rôse!, která přináší nové inovativní produkty i trendy odstíny oblíbených Lancôme produktů.

lancome1-cmjn

Hlavním hvězdným produktem tohoto jara je pak bezpochyby La Rose a Poudrer, rozjasňující pudr ukrytý v nádherné růži, pro projasnění vaší pleti. Vzrušující inovace je ukrytá v roztomilém balení. Malá kulatá krabička ve stylu francouzských sypkých pudrů 50. let má překrásný vintage look a ukrývá velkou růži z jemného textilu, jejíž okvětní lístky jsou poprášeny perleťovým rozjasňovačem pleti pro delikátní narůžovělý lesk. Tento transparentní růžový pudr se aplikuje na líce i dekolt a odhalí tak vaši vnitřní záři. K dostání bude exkluzivně v Lancôme Beauty Institutu.

Pro doplnění svěžího jarního looku navrhla Lisa Eldridge, kreativní ředitelka a make-up artistka značky Lancôme krásnou paletku La Palette La Rose, plnou průzračných růžových odstínů, světle zelené, zářivě stříbrné a čokoládové. V kolekci jarního líčení na vás ještě čekají dva nové odstíny rtěnky Parisian Lips Le Stylo, lesk Juicy Shaker i nové barvy tvářenek Cushion Blush Subtil.

 

 

 

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.