Sociální sítě
Nahoru

Gwen Stefani je novou globální ambasadorkou Revlon

Gwen Stefani, zpěvačka a světová módní ikona, se připojila k týmu značky Revlon jako její nejnovější globální ambasadorka. Gwen, trojnásobná držitelka Grammy, textařka, módní návrhářka a podnikatelka, reprezentuje tuto trendy udávající kosmetickou značku od začátku roku 2017 a stala se součástí globální kampaně Choose Love. Gwen, jež dává přednost lásce i v osobním životě a stává se tak pro mnohé velmi inspirativní osobou, je opravdovou influencerkou v oblasti stylu a krásy a na sociálních sítích má více než 15 milionů věrných fanoušků a sledovatelů.

imageJsme nadšení, že Gwen Stefani reprezentuje Revlon jako jeho nová globální ambasadorka,“ uvedl prezident a CEO Revlon Fabian Garcia. „Gwen je ikonou dnešní doby, umělkyní, jež získala ocenění Grammy, trendsetterkou, podnikatelkou a milující matkou. Rozmanitost jejích úspěchů jen potvrzuje poselství o ženské síle, které silně zní napříč generacemi fanoušků.“

Narodila se ve městě Fullerton v americké Kalifornii a vyrůstala obklopená hudbou již od dětství. Svou hudební kariéru započala v roce 1986 s kapelou No Doubt. Později pokračovala v sólové dráze a jedním z jejích současných úspěchů je album „This Is What the Truth Feels Like“, které se drží v popředí hitparád. Gwen nyní sdílí své znalosti z oblasti hudby a zkušenosti z vystupování jako porotkyně v hudební soutěži „The Voice“. Vedle úspěšné pěvecké kariéry je oceňována také jako módní návrhářka a podnikatelka, jež vytvořila oblíbené lifestylové značky. Gwen už coby teenagerka milovala líčení a tato láska zůstala velmi silná dodnes, kdy ráda zkouší nejnovější trendy v oblasti krásy.

Už jako mladá dívka jsem používala make-up jako formu vyjádření sama sebe,“ říká Gwen. „Je úžasné, jak líčení může odrážet vaši jedinečnost a kreativitu. Partnerství s ikonickou značkou krásy, jako je Revlon, je tak pro mě velmi přirozené. Jsem nadšená, že mohu pokračovat ve sdílení mé lásky k líčení jako globální ambasadorka Revlon.“ Jednou z první úloh Gwen coby globální ambasadorky bude hlavní role v kampani CHOOSE LOVE, která spatří světlo světa na konci ledna. „Láska je pro mě múzou při psaní písní,“ uvedla Gwen. „Poselství ‚Choose Love‘ je velmi důležité a jsem nadšená z možnosti být partnerem značky Revlon a šířit tak tento vzkaz plný pozitivity a lásky dál.“

Produkty REVLON sežene ve FAnn parfumeriích a drogériích Rossmann.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.