Sociální sítě
Nahoru

BŘEZEN – MĚSÍC TOSKÁNSKÉ KUCHYNĚ V NH PRAGUE CITY

V restauraci Il Giardino hotelu NH Prague City probíhá ode dnešního dne až do 25. března 2017 speciální kulinářská akce Měsíc toskánské kuchyně.
Dan Bukowski Emanuele Vallini (2)Tým restaurace v čele se šéfkuchařem Danielem Bukowskim hostí šéfkuchaře Emanuela Valliniho, mediálně známou a uznávanou osobnost italské gastronomie, který představí české veřejnosti to nejlepší ze svých toskánských specialit, vše pod značkou ´Officina Vallini´.
Křupavé Coccoli di pane  se smaženou šalvějí4-chodové menu v ceně 990 Kč zahrnuje:
• Křupavé Coccoli di pane  se smaženou šalvějí
• Paccheri s kachním ragú na červeném víně
• Treska po livornsku s rajčatovým pyré
• Tiramisu
Paccheri s kachním ragú na červeném víně (2)„Pokud myslíte srdcem a pracujete rukama, vytváříte emoce,” tvrdí Emanuele Vallini, známá tvář italské kulinářské školy, který v současné době vystupuje na televizních stanicích RAI 1 nebo Sky Italy 7.
II Giardino restaurantTouto měsíční akcí chce restaurace nejen přiblížit toskánskou kuchyni a výjimečnou osobnost Emanuela Valliniho, ale představit i kulturu a atmosféru tohoto kousku Apeninského poloostrova.
Měsíc toskánské kuchyně bude završen nedělním toskánským brunchem, 26. března 2017 od 11:30 hod v restauraci II Giardino. Akce se koná pod záštitou Velvyslanectví Italské republiky v Praze.
II Giardino 2

Více z rubriky Degustace

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
  • Villa Journal
    Villa journal je jediný časopis zaměřený na rezidenční bydlení a orientuje se na špičkové realizace, moderní architekturu a nadstandardní služby z této oblasti.