Sociální sítě
Nahoru

Francouzské léto

Co se Vám vybaví, když se řekne Francie? Co jiného, než křehký máslový croissant, s nezaměnitelnou chutí a vůní. A jakou chuť má podle Vás léto? Šťavnaté ovoce, meruňky, jahody nebo maliny? Ve francouzském pekařství PAUL se rozhodli spojit francouzskou klasiku s chutěmi léta a připravili limitovanou edici sladkých plněných croissantů. Novinky s vůní léta si ve všech 17 pobočkách pekařství PAUL můžete vychutnat po celé prázdniny.

CROISSANTS_COMBO_webCroissant s meruňkami – neodolatelné spojení  croissantu, posypaného plátky pečených mandlí, plněného sladkými meruňkami a lahodným vanilkovým krémem. Tak chutná léto!

Croissant s malinami – nadýchané listové těsto s pravým máslem ve spojení se šťavnatými malinami a jemným vanilkovým krémem. Jeho chuť Vám připomene prázdninové lenošení s miskou právě natrhaných malin.

Croissant plněný jahodovým džemem – tradiční spojení máslového croissantu a jahodového džemu získává nový rozměr díky sladkému zdobení  – chutná stejně skvěle, jako vypadá.

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.