Sociální sítě
Nahoru

Nové ošetření luxusním kaviárem

salon recepceUž třicet let je součástí péčí La Prairie dokonalý symbol luxusu a požitku – kaviár. První kaviárová řada s názvem skin Caviar, která pracuje na bázi aktivních ingrediencí uložených do kaviárových perel, letos oslavila krásné kulaté narozeniny. Chcete-li popřát La Prairie vše nejlepší, oceňte jejich péče tím nejlepším způsobem, relaxací při některém z kaviárových ošetření. Zajeďte si například do salonu v Sokolovně Průhonice. V překrásném komplexu se postarají nejen o vaše tělo, ale rozvíjet zde můžete i své kulturní a umělecké zájmy či se skvěle najíst.

Sokolovna_leto_2

Nově navíc v La Prairie Salonu nabízejí kaviárové ošetření Ultimate Caviar lift Facial za 3490 Kč, které okamžitě zpevní pleť, dodá jí perfektní odstín a zlepší její strukturu. Kaviárové perličky a kaviár, který pronikne do pleti pomocí masáže tváře a očního okolí, rozjasní i nevýraznou pokožku. Ošetření začíná masáží zad, následuje péče o obličej, krk a dekolt. Čeká vás hloubkový peeling, aplikace sér i rozmazlující masáž teplými dermagloby (skleněné koule), dále mikromasáž očního okolí, masáž obličeje krku a dekoltu a následná aplikace masky. Při vašem odpočinku se terapeutka postará také o ruce – jemný peeling následuje masáž a zábal rukou. Na závěr ještě proběhne aplikace krémů, popřípadě také nalíčení na přání klientky.

salon

A protože vyživující a hydratující látky je potřeba do těla dostat nejen zvenčí, ale i zevnitř, každá klientka k ošetření dostane čerstvě vymačkanou šťávu z ovoce a speciální artéskou vodu, která dokonale hydratuje pleť. Dopřejte si nezapomenutelných 90 minut v salonu La Prairie a užívejte si už 30 let prověřenou sílu kaviáru!

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.