Sociální sítě
Nahoru

česká tradice znovuobjevena

_R0A6782

Ve středu 18. října jsme se s Top Classem podívali na grand opening nové značkové prodejny Manufacture Prim 1949, kterou naleznete v rámci nákupní galerie hotelu InterContinental v Pařížské ulici 30. Sklenku s přáním štěstí potvedli Primkám i její nový ambasadoři pro Českou republiku – světová topmodelka a herečka Pavlína Němcová, zpěvák a textař David Kraus či uznávaný český fotograf Tomáš Třeštík.

_R0A6739

Připojte se i vy k tradici nejznámější české hodinářské značky, která trvá již více než 50 let a přijďte si vybírat z modelových řad společenských či sportovních hodinek i výjimečných limitovaných kolekcí či artových kousků. Jistě vás oslní, stejně jako nás, například působivé a elegantní hodinky v minimalistickém designu s názvem Sphere, jež pocházejí z pera designérů známého studia Olgoj Chorchoj či jedinečné Prim Diplomat, které vycházejí z designu legendárního modelu ze 60. let.

_R0A6726

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.