Sociální sítě
Nahoru

Chytré hodinky Garmin Fénix 7

Garmin Fénix 7 jsou kultovní, chytré GPS hodinky s všestrannou kombinací sportovních, outdoorových a zdravotních funkcí.

Jsou k dispozici ve třech velikostech a několika barevných provedeních. Mezi inovace patří duální ovládání pomocí tlačítek i dotykového displeje, výrazně přesnější určení pozice u modelů s multiband GPS přijímačem nebo vestavěná LED svítilna u větších modelů s označením Fénix 7X.

Cena Garmin Fénix 7 se pohybuje od 16 990 Kč, garmin.cz

Mezi atraktivní funkce patří Power Glass sklíčko s hybridním solárním dobíjením, bezkontaktní platby Garmin Pay, měření zatížení organizmu nebo hladiny tělesné energie Body Battery. Hodinky jsou vybavené vestavěným barometrickým výškoměrem, elektronickým náměrovým kompasem a vysoce citlivým GPS přijímačem se spolehlivým fungováním i v náročných přírodních podmínkách.

Příznivcům sportu změří a podrobně zaznamenají většinu sportovních aktivit, včetně běhu, jízdy na kole, plavání, lyžování nebo například golfu. Díky vysoké odolnosti, dlouhé výdrži i stylovému vzhledu se nemusíte obávat je vzít do náročných podmínek, stejně jako do společnosti. S podporou solárního dobíjení vydrží Fénix 7X v režimu chytrých hodinek až 37 dní provozu na 1 nabití. Fénix 7X nabízí také vestavěnou LED svítilnu.

Více z rubriky Hodinky