Sociální sítě
Nahoru

Certina zahalila své DS Action Diver do černé barvy

Hodinky DS Action Diver od značky Certina se vynořují z temných hlubin oceánu a jsou nyní k dostání v černém provedení. Jako pravé potápěčské hodinky mají voděodolnost 300 metrů a jsou ideálně vybaveny pro jakékoli dobrodružství – na souši i pod vodou. Černé pouzdro z ušlechtilé oceli, otočná luneta s matnou černou keramickou vložkou a černý řemínek NATO dělají z těchto elegantních hodinek skutečný stylový doplněk.

Model DS Action Diver patří k bestsellerům značky Certina. Nejnovější inkarnace těchto moderních potápěčských hodinek splňující ISO 6425 je obzvláště elegantní: oděna celá do černé barvy působí okouzlujícím dojmem. Vděčí za to z velké části velkorysé luminiscenční vrstvě Super-LumiNova na ručkách a indexech, stejně jako na indexu jednosměrně otočné lunety.

Matně černá keramická vložka lunety slouží jako dokonalé pozadí stupnice času pro potápění. Díky povrchové úpravě PVD má 43mm pouzdro z ušlechtilé oceli dokonale sladěnou černou barvu. Další jasné spojení s mořem přináší černý textilní řemínek NATO vyrobený z materiálu #tide ocean. Tento udržitelný materiál je vyroben z plastu vyloveného z oceánu a má zapínání na trnovou sponu s černou povrchovou úpravou PVD.

Více z rubriky Hodinky