Sociální sítě
Nahoru

Pedály Garmin Vector, revoluce v měření cyklistického výkonu

Americký Garmin po dlouhém čekání uvedl na trh nový, vysoce přesný cyklistický měřič výkonu, který je integrován do lehkých a odolných pedálů. Na rozdíl od běžných wattmetrů je Garmin Vector schopen měřit výkon každé nohy samostatně a dá se snadno přenést mezi více koly.

Cyklistickým trendem posledních let je vedení tréninku podle výkonové zátěže, který není ovlivňován kolísavým psychickým nebo fyzickým stavem sportovce. Nově představený měřič výkonu označený Garmin Vector nabízí oproti dosud používaným wattmetrům několik důležitých vlastností: rychlou montáž a demontáž, snadnou přenositelnost z kola na kolo a možnost měření a vyhodnocení výkonu cyklisty pro každou nohu samostatně. Jedná se o nejlehčí přímý cyklistický měřič výkonu, jaký byl dosud představen. Garmin Vector je vyvinut pro použití s GPS cyklocomputery Garmin Edge a sportovními GPS hodinkami Garmin Forerunner. Spojení měření wattů pro každou nohu samostatně, společně s měřením a záznamem tréninkových dat pomocí GPS tak sportovcům přináší zcela nové možnosti vyhodnocování tréninku.

Více z rubriky Fit

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.