Sociální sítě
Nahoru

Hanák Forum Praha: designové židle italské značky Infiniti

Smyslné, plné napětí a vnitřní krásy jsou křivky židlí italské značky Infiniti. Ta předmět každodenní potřeby povznesla na umění, jelikož umožní nejen spočinout, ale osvěží i mysl a duši. Je proto jednoduché pochopit, že Infiniti – mladá kreativní značka – se od svého vzniku v roce 2008 již stihlo zapsat mezi přední světové hráče na poli užitého designu. Nyní se zapisuje i do portfolia studia Hanák Forum Praha, největšího interiérového studia v České republice. Praha se tak připojila k dalším metropolím, jako je Barcelona, New York, Londýn, Tokyo či Berlín, kde kosmopolitní duch čistě italského, ale světoznámého stylu Infiniti přináší radost a vzbuzuje emoce s jasným posláním být cestou okolo světa plnou barev a pocitů a zachytit okamžiky skutečného života. Studio Hanák Forum Praha od tohoto italského výrobce nabízí jak vnitřní, tak venkovní židle, najdete mezi nimi klasičtější dřevěné modely i kusy z průhledného polykarbonátu. O výsledný dojem se starají nejen dokonalé tvary, ale i kombinace materiálů, jak je bílé opěrátko v kontrastu s černou konstrukcí u modelu Bl od designera Marca Sadlera. Židle Next od designéra Andrease Ostwalda spojuje lakovaný buk se sedákem z ABS-polykarbonátu. Židle Loop od Clause Breinholta je z neprůhledného plastu SAN v kombinaci s ocelovou chromovanou konstrukcí, moderní kousek z průhledného i neprůhledného polykarbonátu Margot od designérů Crosery a Spadaccia či ZED, dřevěná židle s čalouněním v mnoha barvách. Kolekci doplňují židle Porta Venezia, Istambul, G – chair, Charlotte, Bi, Beetle, Arigato.

Interiérové studio Hanák Forum Praha nabízí kompletní vybavení jak pro bydlení, tak i pro firemní prostory. Pod jednou střechou najdou zákazníci veškerý sortiment výrobce Hanák i renomované domácí a zahraniční značky. Kompletnost služeb doplňuje vlastní designérské studio Atelier Forum.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.