Sociální sítě
Nahoru

Německá kvalita a smysl pro detail v podání Nomos

Klenotnictví Dušák, které patří k nevýznamnějším dovozcům, disitributorům a prodejcům hodinek i šperků renomovaných, především švýcarských firem, nově přináší na český trh německou hodinářskou ikonu – Nomos. Špičkové zpracování ve vlastní manufaktuře, oceňovaný design a příznivé ceny – to vše Nomos Glashütte splňuje. Značka cílí svými kvalitními produkty za dostupnou cenu na širokou veřejnost. Nomos Glashütte založil v roce 1990 Roland Schwertner. Dva roky na to uvedl na trh první modely. Byly to Tangente, Orion, Ludwig a Tetra. Tyto čtyři modelové řady se vyrábí dodnes a jsou považovány za naprostou klasiku. Uspořádaný vzhled, elegantní a obvykle velmi tenké ručky, jemná luneta a ostré rysy jsou dalšími prvky, jaké sdílí všechny hodinky NOMOS. Jejich design je považovaný za klasický – nadčasový a přesto velmi současný, funkční, jednoduchý a jedinečný. Dále značka NOMOS vyniká vyváženým poměrem mechanických hodinek – automat, ruční nátah.

V pražské prodejně Klenotnictví Dušák v nákupním centru Arkády Pankrác, kde se exkluzivně značka Nomos prodává si, mimo jiných typových řad, můžete pořídit i aktuální novinky: hodinky z námořnické kolekce Ahoi Atlantik nebo nadčasový model čtvercového tvaru Tetra Kleene Goldelse nyní prezentovaný v novém moderním designu.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.