Sociální sítě
Nahoru

Styl & ekologie v jednom: Memobottle!

Když už jste se do toho jarního detoxu tak poctivě pustili, neměla by vám chybět pořádná a stylová výbava, která nový životní styl plný pohybu a zdravého stravování podpoří. Český e-shop Diffferent.cz představil Memobottle, super designovou, praktickou a ekologickou vychytávku na každý den!

Different.cz, Memobottle, A5, 680 Kc (4)

Největší výhoda Memobottle tkví v tom, že má placatý tvar, takže ji jednoduše vložíte do tašky mezi knihy a klidně i vedle notebooku. Vybírat můžete ze dvou velikostí, A5 a A6. Do Memobottle lze nalít i kávu nebo čaj, avšak je třeba dbát na maximální teplotu, kterou lahev snese, a to je  50°C.

Different.cz, Memobottle, A5, 680 Kc (1)

Stylový bonus: V balení najdete dvě víčka – černé a bílé. Můžete si tak každý den vybrat, jaká barva k vašemu outfitu a kabelce sedne nejlépe. S designovkou Memobottle zazáříte a navíc ukážete, že vám naše planeta není lhostejná!

Different.cz, Memobottle, A5, 680 Kc (6)

A6 Memobottle (375 ml) – Rozměry: 19,5 cm x 11,2 cm x 3 cm, 610 Kč

A5 Memobottle (750 ml) – Rozměry: 24,3 cm x 14,8 cm x 3 cm, 680 Kč

K dostání na e-shopu www.different.cz

 

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.