Sociální sítě
Nahoru

Roger Vivier v novém butiku

AE0Q6900

Pařížský tvůrce luxusních bot a doplňků Roger Vivier se spojil s Al Tayer Group a otevřel nový butik v Dubaji v nově zrekonstruované módní sekci v 1. patře známého nákupního centra Mall of the Emirates. Téměř 150 metrů čtvrerečných obchodu bude již třetím místem v pořadí, kde v SAE můžete nakoupit ikonické zboží Rogera Viviera. První butik byl otevřený v The Dubai Mall už v listopadu 2012, druhý pak po dlouhé pauze v červnu 2016 na ostrově Al Maryah.

CrC3du5WAAA37jE

V novém obchodě naleznete velký výběr sofistikované obuvi, kabelek i doplňků, zahrnujících i emblematické  kousky, jakými jsou ikonické opaskové spony 1965, lodičky the Sphere i kabelky Viv’, Pilgrim či působivou Prismick.

11

Butiku dominuje lesklá bílá mramorová fasáda, interiér je pak vybaven v pařížském vitage stylu v souladu s eklektickým „vesmírem“ Rogera Viviera. Hra s lehkými odstíny, jakými jsou světle růžová či okrová, ještě umocňuje à la française dojem. Zadní plochu butiku lze také uzavřít pro soukromé VIP nákupy.

Více z rubriky iLuxus

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.