Sociální sítě
Nahoru

Luxusní stolování začíná nádobím

Aby pokrmy vypadaly dokonale, musí být dovedně naservírovány. Pokud si chcete dopřát skutečná požitek z jídla, rozhodně by vám k tomu nemělo chybět špičkové nádobí. Luxusní jídelní sada dotvoří tu správnou atmosféru okamžiků. Vy si díky tomu můžete užívat stolování na úrovni nejen ve sváteční okamžiky, ale každý den. Bellevue_Porzellan_Mood_Speiseteller-prsVsaďte na nádobí, příbory a nože, které v sobě snoubí francouzskou eleganci s praktičností a prvotřídní kvalitou. Již při prvním doteku pocítíte ten rozdíl. Luxusní porcelán a ušlechtilou ocel si oblíbila světová smetánka, proč byste je neměli vyzkoušet také? Bellevue_Porzellan_Mood_Kaffeebecher-prsMilovníci minimalismu a nadčasového designu ocení bílý stolní porcelán s vysokou odolností a bezchybným designem. Pro každodenní luxusní stolování je ale nutné vybírat výrobky s extra tvrdou glazuru a dlouhotrvajícím leskem. Všechny hrníčky a talíře by měly být také jednoduché na údržbu, proto určitě vyzkoušejte nádobí Bellevue, které patří do dílny tradiční značky bytových doplňků Villeroy & Boch. Celkem 269 let vývoje se odráží ve spokojenosti těch nejnáročnějších zákazníků, k nimž patří dokonce i královské rodiny. Kaufland_Bellevue_imageStejnou pozornost samozřejmě věnujte výběru příborů a nožů, ty dodají nový rozměr servírování vašich pokrmů. Příbory mají být lehce uchopitelné, komfortní při jídle a vyrobené z kvalitních materiálů. Nerezavějící ušlechtilá ocel 18/10, moderní a decentní vzhled příborů Bellevue, je to, co byste měli požadovat. Vysoký lesk z nich navíc udělají ozdobu všech snídaní, obědů, večeří i slavnostních hostin. Opomenuty by neměly být ani kuchyňské nože, které využijte už v době přípravy jídla. Stylový nůž v kombinaci s extra pevnou čepelí z nerezavějící ušlechtilé oceli, je tím nejlepším nástrojem pro přípravu lahodných pokrmů z vaší kuchyně. Přesně tyto podmínky splňují nože Villeroy & Boch, které si zachovají svojí ostrost i po tisících krájení. Bellevue_Steakmesser_2er_mood-prsNebylo by skvělé mít takovou luxusní výbavu za zlomek původní ceny? Nyní ji máte možnost získat ve věrnostním programu supermarketu Kaufland. Ten je určený pro všechny milovníky dobrého jídla a ušetří vám až 81 % z původní ceny výrobků. V období od 9. března do 17. května 2017 sbírejte body z nákupů a luxusní kousky z řady Bellevue jsou vaše. Za každých 100 Kč u pokladny obdržíte jeden bonusový bod, který si nalepíte do hrací karty. Jakmile dosáhnete požadovaného počtu bodů, může za zvýhodněnou cenu koupit vybraný produkt. Bellevue_Porzellan_Mood_Servierplatte-prsNespokojte se s průměrem a chtějte něco navíc. Rodina i přátelé ocení špičkové provedení jídelní série a budou se těšit na společné chvíle, které strávíte u dobrého jídla. Luxusní stolování začíná nádobím a potvrdí to každý gurmet i gurmán. Bellevue_Besteck_4teilig_mood-prs

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.