Sociální sítě
Nahoru

Nový kreativní ředitel, nový look

00030_011_B

Salvatore Ferragamo slaví novou kapitolu ve své historii premiérou kolekce dámské obuvi prefall 2017/18, kterou vytvořil Paul Andrew, nově jmenovaný kreativní ředitel. Ve své první kolekci staví Paul Andrew do středu pozornosti celoživotní posedlost Salvatora Ferragama řemeslnou zručností, inovacemi a dobře padnoucím střihem. Architekt, inženýr, estét – role, které si Salvatore Ferragamo osvojil při budování svého obuvnického impéria, mají pro dnešní řemeslo stejný význam, jako měly v době založení značky v roce 1927.

170004_SalvatoreFerragamo_PF17_0930

Vyspělé technologie se potkávají s vyspělým řemeslem a Paul Andrew využívá nejmodernější technologie a savoir-faire nejkvalitnějších řemeslníků Itálie. Nově představeny a přepracovány byly nestárnoucí Ferragamovy ikony od charakteristické černo-zlaté a sloupkového podpatku 30. let, po nové pojetí klínku obuvi bez podpatku; tenisky z neoprenu nebo technické pružné žebrové pleteniny. Zevrubně byly zkoumány standardní formy a poté upraveny pro dnešní globální směsici klientů s vírou, že úspěch designu se neměří pouze vizuálně, ale také praxí. Kolekce prefall 2017/ 18 je již nyní dostupná v butiku Salvatore Ferragamo, Pařížská 20, Praha 1.

00080_HELICON

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.