Sociální sítě
Nahoru

Nové americké sídlo zdobí válečné letadlo

Ještě nemáte své sídlo v Kalifornii? Tak to se vám možná zalíbí dům v Malibu, který zdobí vintage letadlo zavěšené přímo nad obývacím pokojem! Troufáte si?

Malibu-spec-home-600x399

Nápad zrealizoval developer a architekt Scott Gillen. Když přemýšlel o dekorativním prvku, idea padla na poněkud větší objekt. Za pár dní už našel vintage válečné letadlo, jež je momentálně v procesu úprav, aby zapadlo do honosného bydlení.

Malibu-spec-home-vintage-plane-600x399

Nový domov bude dokončený v létě roku 2016 a máte-li zájem, zaplatíte zhruba 60 milionů dolarů tedy téměř jednu a půl miliardy korun. Lokalita na útesu slibuje výhled na oceán a dům bude k prodeji plně vybavený, většina nábytku půjde rovnou z dílny Gillena.

Malibu-spec-home-swimming-pool-600x399

V sídle chráněném bránou nemůže chybět infinity pool, posilovna, vinný sklípek, cigar lounge se systémem větrání, herna či dům pro hosty.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.