Červená je barva luxusu. Rotkäppchen je luxusní požitek a jako nejoblíbenější značka sektu v Německu by neměla chybět o vánočních svátcích ani na vašem stole. Kulturu šumivých vín ztělesňuje od roku 1856. Více než 150letá tradice značky si během své doby našla ženské i mužské příznivce u významných příležitostí, životních momentů a nevšedních okamžiků. V překladu Rotkäppchen znamená červená karkulka, chcete-li kapuce (karkula byla druh čepice). Červená čepička lahve má svůj záměr, je to viditelná známka sektových lahví Rotkäppchen. Exkluzivní dojem však Karkulka nebudí jen ojedinělým designem. Chuť tohoto vysoce kvalitního šumivého vína rozpoznáte po prvním doušku a díky důvtipně řešenému obalu si jej jednoduše nespletete. Přírodní korkový uzávěr je známkou kvality. Korková zátka a láhev sektu k sobě prostě patří. I pouhé otevírání takové láhve je obřadem. Stejně tak se na chuti šumivých vín podepisují zkušenosti, a ty značka Rotkäppchen bezpochyby má. Značí je punc osobité chuti a prvotřídní kvality. Hrozny jsou vybírány s největší pečlivostí, lahve se plní v provozu ve Freyburgu. Rotkäppchen nabízí řadu výrobků: od Sec, Demi Sec a Doux po Rosé či Ruby. A dokonce i šumivé víno bez alkoholu, Rotkäppchen Désalcoolisé Blanc či Rosé. Pro všechny důležité chvíle, pro každý slavnostní okamžik, pokaždé jiná chuť. Takové momenty přeci nechutnají stejně. Rotkäppchen Demi Sec se navíc skvěle hodí ke sladkým pokrmům a dezertům, kterých je ve svátečním čase plná tabule.Připijte si s rodinou a svými nejbližšími u rozzářeného vánočního stromku a dejte jim vědět, že vám na nich záleží. Využijte příležitosti potkat se s přáteli, na které vám během roku nezbývá čas, a zpestřete si vzácné společné chvíle lahodným sektem Rotkäppchen. Potěšte své drahé lahví kvalitního sektu, kterou společně přivítáte příchod nového roku. Užijte si vánoční svátky a příchod nového roku s Rotkäppchen Demi Sec, se kterým můžete vyhrát cestu na proslulé adventní trhy v Drážďanech.
Více z rubriky Gastro
-
Do Česka vstupuje nový hotelový řetězec The Cloud One
V centru Prahy otevírá hotel s 382 pokoji The Cloud One Prague. V pěší vzdálenosti od Masaryčky i Hlavního nádraží je...
29.4.2024 -
Baron Hildprandt získal zlatou medaili v mezinárodní soutěži Monde Selection Quality Awards
Ve významné mezinárodní soutěži kvality výrobků Monde Selection Quality Awards získal Baron Hildprandt Ze zralých hrušek zlatou medaili za vynikající kvalitu....
29.4.2024 -
Poslední večeře na Titanicu – tentokrát bez ledové koupele
Kreativně, moderně, a hlavně v bezpečí. Vyhlášená restaurace Triton umístěná v působivé secesní jeskyni na Václavském náměstí připravila na letošní jaro...
26.4.2024 -
Kincugi: japonské umění slepovaných talířů v restauraci The Artisan
Moderní česká restaurace The Artisan spojuje gastronomický zážitek s uměleckým dotekem prostřednictvím japonské techniky Kincugi. Výborné pokrmy si teď hosté mohou...
23.4.2024 -
La Veranda představuje nové chutě
La Veranda je jiná než ostatní fine diningové restaurace v Praze. Zde se již přes dvacet let podávají excelentní pokrmy, které...
17.4.2024 -
Legendární italská víla dezertů Ambra Campodonico představila v Praze svůj „CHECK INN CAKE“
Ponořte se do lahodné hry chutí a textur s novým dezertem, který exkluzivně pro hotelovou síť Czech Inn Hotels vytvořila v...
11.4.2024 -
Indický michelinský šéfkuchař Himanshu Saini rozšířil partnery manufaktury Jaeger-LeCoultre
Projekt Made of Makers od Jaeger-LeCoultre spojuje umělce z různých oborů mimo hodinářství, aby rozšířil hranice dialogu mezi hodinářstvím a uměním....
10.4.2024 -
Snídaně s lanýžem
Příběh se začal odehrávat v restauraci Deer již před několika lety. Před třemi roky přišel šéfkuchař Lubomír Dolejš a jeho prvním...
10.4.2024 -
Dvě vzácné whisky vytvořila umělá inteligence. Nabízí se za 50 000 $
Společnost Diageo překročila hranice tradičního a moderního, aby dala světu dvě exkluzivní láhve whisky, jejichž cena dosahuje astronomických 50 000 dolarů...
9.4.2024